Segueix-nos a les xarxes socials:

Marta Madrenas declara davant la fiscalia per la cessió de locals per l'1-O

L'alcaldessa ha respost a una única pregunta, que buscava esbrinar com es van posar a disposició de la ciutadania els diferents col·legis

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha declarat aquest dimecres en el marc de la investigació oberta per la Fiscalia Superior de Catalunya sobre la cessió de locals electorals per l'1-O. Madrenas, assistida pel seu advocat, ha respost a una única pregunta, que buscava esbrinar com es van posar a disposició de la ciutadania els diferents col·legis electorals.

L'alcaldessa ha assegurat que la resposta és "evident" perquè "és públic i notori" que, el dia del referèndum, "ningú de l'equip de govern, cap treballador públic o responsable dels centres va obrir els col·legis". Madrenas, de fet, ha recordat que les escoles, pavellons i centres cívics no havien tancat des del divendres, quan "els veïns i les veïnes van utilitzar-los per fer-hi activitats diverses de tota mena".

L'alcaldessa s'ha preguntat si el PSOE "realment pensa canviar l'estratègia de la repressió o continuar en aquesta línia", perquè "allò que és es cert és que els governs donen instruccions a les fiscalies".

Prem per veure més contingut per a tu