Segueix-nos a les xarxes socials:

Un vehicle de la Policia Local de Salt

Detingut per l'agressió sexual d'una noia a la Mirona de Salt

La Policia Local l'arresta després que la víctima s'adrecés als vigilants pels tocaments i el retinguessin

La Policia Local de Salt ha detingut un home de 29 anys com a presumpte autor d'una agressió sexual. Els fets van succeir la matinade del diumenge 10 de setembre cap a quarts de cinc de la matinada quan la noia estava de festa a la sala de concerts la Mirona de Salt. Un home li va fer diversos tocaments al cul i arran dels fets, ho va anar a denunciar als vigilants de seguretat.

Es va dirigir al personal i els va explicar el que havia ocorregut i aquests van aplicar el protocol. Van alertar la Policia Local de Salt i van retenir el presumpte agressor al local.

Un cop a lloc, els agents de la Policia Local van arrestar a l'home i el van portar cap a comissaria. Pel que fa a la víctima dels tocaments -que en l'actual llei del només sí és sí suposa un delicte d'agressió sexual- també es va traslladar a la prefectura de la policia i va presentar denúncia.

L'home va passar posteriorment a disposició judicial i va quedar amb llibertat amb càrrecs

La Mirona de Salt és una sala de concerts que compta amb un protocol, fa formació al personal i des de principis d'any, va posar en marxa un punt lila, que funciona tota la nit. Unes polítiques per aconseguir que l'equipament sigui un lloc lliure d'agressions sexuals.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.