Segueix-nos a les xarxes socials:

Delicioses galetes fàcils d'elaborar

Una recepta molt senzilla per compartir una estona amb els més petits de la casa

Delicioses galetes fàcils d'elaborar

Us ensenyem com elaborar unes delicioses galetes de Nadal, molt fàcils de preparar i que us faran triomfar en les celebracions nadalenques. Aquesta recepta és ideal per posar-vos el davantal i compartir estones divertides amb els més menuts de la casa.

Ingredients

Preneu nota dels ingredients: 250 grams de farina, 125 grams de mantega, un ou, 150 grams de sucre morè i canyella, gingebre, cardamom i anís.

L'elaboració, pas a pas

Ara toca seguir pas a pas l'elaboració de les galetes: es barregen l'ou, el sucre i les espècies. Seguidament, s'hi afegeix la farina, per obtenir una massa. A poc a poc, s'incorpora la mantega fosa a la massa i es pasta amb el corró. Es poden utilitzar motlles amb forma d'estrella o de cor, o de tantes formes i mides com vulgueu, i després es tallen les galetes.

Imaginació per decorar

Per a finalitzar, s'espolsa una mica de canyella al voltant de les galetes i es col·loquen al forn, que prèviament haurem preescalfat durant vuit minuts. A partir d'aquí, poseu-hi imaginació i veureu que, a part de boníssimes, tenen un aspecte absolutament extraordinari.

Prem per veure més contingut per a tu