El millor regal per fer el dia de Reis a un preu "low cost"

Els deixaràs bocabadats quan obrin els regals

Els consells per no deixar-te cap regal

El millor regal de Reis

El millor regal de Reis / @ drobotdean

Cristina Clopés

Cristina Clopés

Les festes de Nadal solen ser bastant costoses: regals, dinars, sopars, desplaçaments, etc. Però, per fi, estem arribant als seus últims dies; ara només queda el dia de Reis. La pregunta és: tens tots els regals preparats? T'has recordat del que volia el teu fill, mare, cosí, germà, net...? La veritat és que podem deixar-nos algun regal o persona. Així doncs, et deixem uns trucs per no deixar-te res i per descobrir un regal que segur agradarà a molts.

No et deixis res ni ningú

Per aconseguir no deixar-te cap regal de la llista, persona o animalet de companyia, el millor és fer una llista amb els noms de tots. Després agafa una llibreta i posa el nom de cadascú: el més recomanable és fer servir mitja plana per a cada membre de la família. Quan ho tinguis fet, pren nota.

  1. Anota els regals que pots o vols comprar a cada persona
  2. Subratlla amb un fluorescent els que ja tens comprats i embolicats
  3. Si tens algun regal demanat, però no t'ha arribat a casa, no el subratllis, però posa al costat en majúscula, demanat
  4. Ara ja pots veure quants regals té cada persona o animal i si estan a casa o encara has d'anar a comprar-los
Aquest serà un bon regal de Reis?

Aquest serà un bon regal de Reis? / @ benzoix

I amb els pocs dies que queden, encara no tens tots els regals? De segur que estàs ben nerviós, perquè la tornada a la rutina, el poc temps per comprar o no saber què comprar, t'està angoixant més del compte. Doncs et portem la solució per aconseguir fer d'aquest moment tan incòmode, un moment senzill, agradable i gaudir de la màgia dels Reis Mags d'Orient.

El millor regal per Reis

Durant el període de festes, la televisió i Internet solen mostrar molts anuncis sobre productes ideals per a regalar, però saps, realment, quin és el millor? La colònia. Tot i ser un regal molt concret i la veritat, molt difícil d'encertar, ja que cada persona pot tenir un gust molt diferent, és el millor regal per fer si saps on triar-la i què li agrada. Diverses marques com Equivalenza, Caravan, Primark o Zara, entre altres, solen tenir fragàncies bastant similars a colònies cares i a un preu impressionant. En aquest article et desvelem algunes colònies a preu "low cost" per regalar el dia de Reis.

Les instagramers @ssikivanessiki i @raquelgonla ens mostra les millors colònies "low cost" de Caravan per regal aquest dia de Reis

  • Fragància 1, "pour femme". Representa la colònia Amor Amor de Cacharel
  • Fragància 26 "pour femme". Representa Dolce & Gabbana The One
  • Fragància 39 "espontània floral". Una perfecta semblança a la colònia de Tous
  • Fragància 40 "sofisticada floral". Molt semblant a One Million de Paco Rabanne
  • Fragància 46 "sexy floral". Molt semblant a Good Girl de Carolina Herrera
  • Fragància 47 "sensual amacerada". Equival a Alien de Thierry Mugler
  • Fragància 21 "alegre fresca". Equival a Ralph Lauren