Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del dia 25 de juny de 2022

BANYOLES

MARIA ÀNGELS ANGELATS SERRA

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Josep Busquets Musquera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia Sta. Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

FRANCISCO JOSÉ MOYA ESTEBAN

Ha mort als 64 anys. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Sta. Maria de Blanes.

GIRONA

JUANA HEVILLA VELA

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Antonio González Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sta. Eugènia de Girona. 

JESÚS BERMUDO FERNÁNDEZ

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al Tanatori de Girona. 

MANUEL IBARZ CASADEVALL

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Encarna Pruneda Solés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del Tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

MARIA SABRIÀ ALECH

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Francisco Colom Llop. Residia a l’Escala.

JAFRE

JOSEP BRONSOMS ROCAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Garriga Bolasell. Residia a Jafre. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Jafre.

LLORET DE MAR

JOSEP VELIS SAGRERA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Montserrat Austrich Xarbau i tenia tres fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

MAÇANET DE LA SELVA

JORDI MATEU FEU

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Ester Mateo García. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

MONT-RAS

ROSA BOIX AVELLÍ

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Pere Pagés Font. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

OLOT

Germana PROVIDENCIA VALLEJOS PALOMO

Ha mort als 91 anys. Era religiosa de Sant Josep. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

PALAU-SAVERDERA

ANGELINA POMÉS SAYÓ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Moradell Serra i tenia una filla. Residia a Palau-saverdera. 

La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Vilabertran.

PERALADA

JOAQUIM VERGÉS JUNQUÉ

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Rosa Dabau Sot i tenia dos fills. Residia a Peralada. L’acte de comiat se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al cementiri de Peralada. 

SANT FELIU DE PALLEROLS

JOANA BOTELLA OLARIA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Manel Sánchez Finet i tenia quatre filles. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia serà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

VILAJUIGA

JULIETTE GEORGE BAROUDI

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Fayez Elias Samyoun. Residia a Vilajuiga. La cerimònia se celebrarà dilluns dia 27, a les 11 del matí, al tanatori de Roses.

VILANNA

NARCISA TRIOLA JUANENA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Salvador Malagelada Horta. Residia a Vilanna. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al Tanatori de Salt.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.