Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 21 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Montserrat Duch

ANGLÈS

JOAN BELLVER MARQUÈS

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Anna M. Serrat Pont. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CALDES DE MALAVELLA

LLUÏSA PUJADAS ROCA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Bonaventura Tresserras Muxach. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CANTALLOPS

ANDREU NAVARRETE PASCUAL

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Peix Blay i tenia dos fills. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cantallops.

CRUÏLLES

MARIA TERESA PUJADAS RUHÉ

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Esteba Soler. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

FIGUERES

MARTÍ FONT JUANOLA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Busquets Ametller i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA CRUAÑAS FAJAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Agustí Casals i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

MONTSERRAT DUCH SIMON

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Isern Mandereau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JORDI AMER COLOMER

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLAGOSTERA

LEANDRO MOYANO RUBIO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carmen Pérez Ortega. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

S’AGARÓ

ENRIQUE SERRANO VIZCAINO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb María Carmen Martínez Sánchez i tenia tres fills. Residia a S’Agaró. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILAFANT

JAUME JORDÀ CASADEMONT

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mª Francisca Ramos Camacho i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.