Segueix-nos a les xarxes socials:

Ser jove per sempre més

L'actriu Blake Lively interpreta una noia que comprova en la seva pell com el secret de l'eterna joventut no sempre esdevé un do per celebrar Amb Michiel Huisman i uns secundaris de luxe, com Harrison Ford i Ellen Burstyn

Ser jove per sempre més

L´any 2008 el cineasta David Fincher se servia d´un relat de Francis Scott Fitzgerald per explicar-nos la història d´un home anomenat Benjamin Button, que neix a vuitanta anys i que va rejovenint a cada aniversari. Aquest ingredient fantàstic servia a Fitzgerald (i, per extensió, a Fincher) per traçar una encertada narració al voltant del pas del temps i de què significa anar a contracorrent.

Amb El secreto de Adaline, el cineasta Lee Toland Krieger (en la primera pel·lícula seva que arriba a les nostres contrades) sembla pretendre seguir els passos del citat film amb un relat on l´element fantàstic esdevé, també, el punt de partida. D´aquesta manera, ens trobem amb l´Adaline, una noia nascuda a principi del segle XX i que, a causa d´un accident sofert quan està a punt de fer trenta anys, adquireix el do de l´eterna joventut. Així, l´Adaline es passarà gairebé vuitanta anys intentant passar desapercebuda per tal que ningú descobreixi el seu secret fins el moment en què coneix el jove, ric i atractiu Ellis Jones, un home que li farà plantejar la possibilitat de confessar el seu secret per tal de poder renunciar a aquesta eterna joventut que no deixa de ser, alhora, una condemna a la solitud.

Tot i que la premissa argumental sembla establir un punt de connexió amb El curiós cas de Benjamin Button, el cert és que la idea del realitzador apunta més a oferir un drama romàntic en tota regla. Enforteix aquest aspecte el fet que l´encarregat del guió sigui J. Mills Goodloe, responsable de l´adaptació al cinema de la lacrimògena novel·la de Nicholas Sparks Lo mejor de mi.

El secreto de Adaline té de parella protagonista l´actriu Blake Lively (protagonista de Salvajes, el darrer film d´Oliver Stone) i Michiel Huisman (vist a la sèrie Juego de tronos i en el darrer film de Jean-Marc Vallée, Alma salvaje). I complementen el repartiment uns secundaris de luxe, la parella formada per Harrison Ford i Ellen Burstyn.

Prem per veure més contingut per a tu