Segueix-nos a les xarxes socials:

Simone Biles, la dramàtica història darrere la gran heroïna de Rio

La nord-americana, coneguda com 'la noia de goma', ha fet història però no sempre la vida li ha somrigut

Simone Biles, la dramàtica història darrere la gran heroïna de Rioreuters

Simone Biles ja ha fet història en la gimnàstica artística mundial. La jove de 19 anys va aconseguir fer-se amb l'or en la prova individual femenina després d'una impecable actuació on va ballar al ritme de la samba i va aixecar a tot l'estadi brasiler.

Aquesta medalla se suma a la que va aconseguir amb els Estats Units en la prova general per equips. Dues victòries que l'han portat a ser considerada la 'noia de goma' d'aquests Jocs Olímpics i la gran heroïna de Rio 2016. I és que a la seva curta edat la vida no sempre li ha somrigut, ja que el seu passat és ple d'ombres .

Simone va néixer el 14 de març de 1997 a Columbos (Ohio). Els seus pares, Ronald i Nellie Biles, van haver de lliurar als seus fills adopció a causa de la seva addicció a les drogues i l'alcohol.

La petita Simone va haver de fer les maletes amb tan sols 6 anys per traslladar-se a Texas on els seus avis materns es van fer càrrec d'ella. Aquí va ser on va començar la seva preparació com a gimnasta artística per anys més tard començar a competir en campionats juvenils a Huntsville (Texas) i més tard a Minnesota.

La seva carrera professional va començar veritablement en 2013 quan va aconseguir fer-se amb la victòria en el Campionat Mundial de Gimnàstica Artística celebrat a Anvers, Bèlgica. Des d'aquest moment el seu medaller no ha parat de recollir èxits. Simone és tota una figura al seu país pel seu treball i esforç; seu compte d'Instagram té més d'un milió de seguidors i en ella mostra amb orgull als que considera els seus pares, els seus avis.

Prem per veure més contingut per a tu