Nutrició
Claus per fer uns entrepans saludables
La nutricionista Anna Costa proposa alternatives als embotits. Heu provat entrepans amb fruita, productes d'horta o fruits secs?
L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va llançar fa un any i mig una alerta en relació al consum de carns processades, precisament les que ens solem posar als entrepans a l'hora de berenar o esmorzar. La doctora Anna Costa, dietista i nutricionista de Nutriclínica Girona ens explica com fer uns deliciosos entrepans sense necessitat de recorrer als embotits, la tonyina o altres ingredients similars. Fruita, fruits secs, productes d'horta, formatges o fins i tot compotes són uns excel·lents substituts saludables als processats, i a més aporten un elevat valor nutricional.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Salut
-
Així és com has de caminar (segons els nutricionistes) per perdre pes sense esforç
-
Els cardiòlegs avisen: aquests són els aliments més perjudicials per al teu cor
-
Coneixes el fruit sec que ajuda a combatre diverses malalties?
-
Els metges demanen eliminar-lo dels sopars: té fama de saludable, però no ho és
Comentaris
Veure comentaris