Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Hospital Vall d'Hebron estrena una UCI intel·ligent amb 56 boxes, la més gran de l'estat espanyol

Un programa integra totes les dades clíniques i de seguretat i facilita que la presa de decisions per part dels professionals sigui «més àgil»

L'Hospital Vall d'Hebron estrena una UCI intel·ligent amb 56 boxes, la més gran de l'estat espanyolACN

L'Hospital Universitari Vall d'Hebron ha posat en funcionament una nova Unitat de Cures Intensives (UCI), que substitueix l'antiga, amb una extensió de 3.500 metres quadrats i 56 boxes, tots individuals, que la converteixen en la més gran de l'estat espanyol.

Es tracta d'una UCI intel·ligent, equipada amb la tecnologia més avançada i connectada a un programa que integra totes les dades clíniques i de seguretat del pacient. "Hem volgut la màxima connectivitat perquè reverteixi en els pacients.

Tots els dispositius de suport i de vigilància estan connectats", destaca el cap del Servei de Medicina Intensiva, el doctor Ricard Ferrer, que subratlla que aquesta integració afegeix "seguretat" i facilita als professionals prendre decisions d'una "manera molt més àgil". La unitat ha comptat amb un pressupost de 20 milions d'euros i preveu atendre uns 2.200 pacients cada any.

Prem per veure més contingut per a tu