Segueix-nos a les xarxes socials:

Encara no t'has inscrit a la Jornada d'Esport i Salut?

La sessió tindrà lloc el dia 28 a l'Auditori CaixaBank i comptarà amb destacats especialistes

Encara no t'has inscrit a la Jornada d'Esport i Salut?MARC MARTI GIRONA AUDITORI JORNADES ESPORT

El proper dia 28 l'Auditori CaixaBank, situat al carrer de la Creu, 31 de Girona, serà l'escenari de la celebració de la Jornada Esport i Salut que organitza Diari de Girona i que comptarà amb el suport de CaixaBank i com a col·laboradors principals: SportCat, Montepio Girona i la Secretaria de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat. Si encara no t'has inscrit encara ets a temps de fer-ho aquí.

La jornada comptarà amb les destacades ponències de Ramon Brugada, cardiòleg; els doctors esportius Jordi Surós i Montse Ribas i el psicòleg esportiu, David Sierra. Els especialistes parlaran de la importància de la pràctica esportiva a qualsevol edat però seguint unes pautes i uns comportaments.

Durant la sessió també tindrà lloc una conversa-taula rodona amb Clàudia Vilà (Gimnasta artística); Mar Suy (capitana del grup XOU del club patinatge artístic de Girona); Ramon Benito (ex-jugador d’hoquei sobre patins) i Eric Vila (Bàsquet Girona).

A la taula rodona també hi serà present Maica Rubinat, Coordinadora Territorial del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física-Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) de Sant Cugat.

La jornada es tancarà amb una entrevista en directe amb l'entrenador del Girona FC, Miguel A. Sánchez Muñoz, Michel.

Prem per veure més contingut per a tu