Com fer un pollastre rostit a la cassola
Abraham Simon ens explica com cuinar un plat tradicional de la cuina catalana
Abraham Simon, activista de la cuina tradicional i autor de 'Cassoles de Girona. Receptes tradicionals a foc lent', publica cada setmana vídeos de diferents receptes. La gran majoria són plats a l'abast de totes les butxaques, i d'altres que requereixen rascar-se una mica més la butxaca si volem treballar amb productes de qualitat. El pollastre rostit a la cassola és un plat tradicional que sovint es menjava en dies festius i diades assenyalades. En aquest vídeo, Simon ens explica com cuidar-lo seguint la recpepta tradicional.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Vida i Estil
-
Aquesta és la dieta que t'ajudarà a disminuir el risc de patir malalties cardiovasculars
-
El poble més bonic d'Espanya segons National Geographic és gironí
-
Subscriptor, participa en el concurs i emporta't una cistella amb els millors productes de Caprabo
-
Infal·lible per desembussar el vàter: només amb aquests dos ingredients
Comentaris
Veure comentaris