Segueix-nos a les xarxes socials:

120 motos BMW de luxe s'apleguen a Cadaqués

Les motos es concentraven al passeig de Cadaqués en la sisena edició del tour "BMW Luxury Touring"

120 motos BMW de luxe s'apleguen a Cadaquésdiari de girona

Cadaqués va ser dissabte el punt d'aturada de 120 motos que participaven en la "BMW Luxury Touring", una ruta internacional de la coneguda marca automobilística. L'Ajuntament va rebre els participants i els va fer entrega d'una placa commemorativa.

Les motos arribaven cap al migdia i es concentraven al passeig de Cadaqués en la sisena edició del tour, que ha fet ruta i ha visitat diferents punts de les comarques gironines. A la comarca també es van aturar a Peralada. A Cadaqués, l'alcalde, Joan Figueras, i la regidora de Turisme, Remei Piqué, van rebre'ls per donar-los la benvinguda i una placa de record. Entre les moltes motos que es van poder veure a la concentració s'hi agrupaven usuaris de BMW's 1200 LT o de la K1600 GTL.

El tour de caire internacional integra clubs oficials de diversos estats europeus com Itàlia, França, Portgual o Espanya, entre altres. La trobada es va idea per part dels fòrums de BMW Luxury Touring a Espanya i a Itàlia. Els fòrums organitzen trobades en els territoris dels respectius països.

La primera edició es va fer a Itàlia, la segona a la zona de Barcelona o Torí, a Itàlia, entre d'altres.

Prem per veure més contingut per a tu