Segueix-nos a les xarxes socials:

Un grup de figuerencs arriba amb set hores de retard en TAV des de París

Un grup de figuerencs va arribar ahir amb set hores de retard en un TAV provinent de París i després d'estar tres hores aturats abans d'arribar a l'estació de Montpeller, segons ha informat el setmanari Empordà. Alguns dels afectats van ser traslladats en un altre tren fins a Perpinyà.

La surrealista situació va començar pels volts de les sis de la tarda. Un grup del gremi de perruqueria de l'Alt Empordà que tornava de París després d'haver assistit a un congrés professional es va trobar que el tren s'aturava. Van estar més de tres hores esperant en un tram despoblat.

Una vegada a Montpeller, segons explicaven al setmanari, van haver d'esperar dues hores més fins que van arribar els autocars que els van traslladar cap a Catalunya. «Haviem de ser a l'estació de Vilafant-Figueres cap a dos quarts de vuit del vespre», deien els afectats, i «hem arribat passades les dues de la matinada».

En total arribaven amb unes set hores de retard i una mala experiència pel que fa al tracte rebut. Per això els viatgers està previst que presentin una reclamació a la companyia ferroviària espanyola Renfe i la francesa SCNF, segons han avançat.

Prem per veure més contingut per a tu