Segueix-nos a les xarxes socials:

Jutjat per abusar sexualment d'una nena de 12 anys a la Vajol

La fiscalia sosté que va obligar la víctima a masturbar-lo i li va fer tocaments als genitals quan estaven sols dins un cotxe

La secció quarta de l'Audiència de Girona ha jutjat aquest dilluns un jove acusat d'abusar sexualment d'una nena de 12 anys a la Vajol (Alt Empordà) la nit del 28 al 29 de juliol del 2012. El judici s'ha fet a porta tancada. La fiscalia sosté que, aquella nit, el processat i un grup d'amics que tenien entre 10 i 21 anys van estar bevent alcohol a un espai obert situat a la carretera de Maçanet. Durant la festa, el jove i dues noies -la víctima de 12 anys i una amiga seva de 15- van pujar al cotxe de l'acusat i es van començar a petonejar. Aleshores, l'acusat li va dir a la víctima que el masturbés. "Ella s'hi va negar però l'acusat la va forçar agafant-li la mà amb força", indica el fiscal. Més tard, quan la festa va acabar, l'acusat va dur la víctima a casa amb el cotxe. Segons l'acusació, durant el trajecte va parar el vehicle i li va fer tocaments a la menor. El fiscal demana inicialment que el condemnin a 11 anys de presó.

El cas que ha arribat a judici aquest dilluns es remunta a la nit del 28 al 29 de juliol del 2012. Segons el fiscal, aquella nit un grup de joves va estar consumint alcohol a tocar de la carretera de Maçanet, a la Vajol. Entre el grup hi havia la víctima, de 12 anys, i l'acusat que aleshores ja era major d'edat.

L'acusació pública relata que, durant la festa, l'acusat, la víctima i una altra noia de 15 anys van anar al cotxe del processat. Un cop dins, les dues noies es van treure la samarreta. Segons el fiscal, tot i que l'acusat sabia que la nena tenia menys de 13 anys, es van començar a petonejar.

Llavors, el processat va demanar a les dues noies que el masturbessin. Com que la nena de 12 anys s'hi va negar, la va obligar subjectant-li la mà amb força fins que va ejacular. Aleshores, va dir a les menors que li fessin una fel·lació, petició que va fer que les dues baixessin immediatament el vehicle.

Quan la festa va acabar, l'acusat va portar la víctima i altres joves fins a casa. Va deixar primer als altres i, quan víctima i agressor estaven sols dins el cotxe, va aturar el vehicle. La nena li va demanar que la portés a casa però ell s'hi va negar i la va tornar a petonejar. "Els dos es van despullar voluntàriament, després ell li va tocar els pits i li va introduir els dits", recull la fiscalia. La menor li va reclamar que parés i la portés a casa.

El fiscal acusa el jove d'un delicte d'abús sexual a menor i un altre d'abús sexual a menor de 13 anys amb penetració. Demana que el condemnin a 11 anys de presó, que no es pugui apropar a la víctima durant 10 anys, 10 anys de llibertat vigilada i que la indemnitzi amb 5.000 euros pels danys morals. La defensa nega les acusacions i demana l'absolució. El judici, que s'ha fet a porta tancada, ha quedat vist per a sentència.

Prem per veure més contingut per a tu