Segueix-nos a les xarxes socials:

Troben el cos de l'home a la llera de la riera a un quilòmetre del vehicle

Figueres decreta un dia de dol després de localitzar el darrer dels cadàvers a la zona dels Búnquers de Peralada

Troben el cos de l'home a la llera de la riera a un quilòmetre del vehicleConxi Molons

Els serveis d´emergències van localitzar ahir pels volts de les onze del matí el cos sense vida del veí de Figueres desaparegut des de divendres a Masarac. Tete Fernàndez anava amb la seva dona en el vehicle i tot indica queuna riuada va arrossegar el matrimoni de Figueresquan travessava el passallís amb el seu vehicle. Tot apunta que la parella en quedar embarrancada va sortir per la finestra i després va ser arrossegada riera avall. Cal recordar que ­segons van informar els responsables d´Interior en aquest punt mai havia succeït res semblant i l´alcalde de Masarac va dir que és una passera que pot semblar perillosa i que «mai es pot arribar a saber del tot quan baixarà una riuada i quins efectes tindrà a la zona».

L´accident va succeir el divendresa la nit i va ser denunciat dissabte al vespre per la família en veure que no donaven senyals de vida. El cadàver de la dona va ser rescatat el diumenge i ahir el matí es van reprendre els treballs per trobar el cos de l´home, que va ser localitzat a la llera de la riera de l´Anyet ahir quan passaven pocs minuts de les onze a poc més d´un quilòmetre d´on va aparèixer embarrancat el tot terreny de la parella. En concret, a 200 metres abans d´arribar a Mas Genís, a la zona dels Búnquers. El cos de la dona es va trobar 150 metres després d´aquest mas de Peralada.

Ahir el matí, el dispositiu de recerca format pels Bombers, els Mossos, el SEM, voluntaris de Protecció Civil i ADF es va tornar a iniciar a dos quarts de nou i com que el nivell de l´aigua de la riera va baixar, van decidir revisar de nou tota la zona que havien pentinat el dia anterior i la riera des d´on es va trobar el vehicle a Masarac, fins a la desembocadura de la Muga. Els mitjans aeris fins i tot van sobrevolar el riu fins a Castelló. Finalment, van trobar el cos.

El matrimoni, format per Tete Fernàndez i Rosa Bagó, era conegut a Figueres. Des de la capital de l´Alt Empordà, l´alcaldessa, Marta Felip, ahir va lamentar els fets i va anunciar via Twitter que l´Ajuntament declarava un dia de dol per les dues morts.

Prem per veure més contingut per a tu