Segueix-nos a les xarxes socials:

Roses destrueix 2,2 tones de material requisat en operatius contra la venda il·legal

Els set mil articles van comissats per la Policia en 107 intervencions, la majoria al passeig Marítim

Roses destrueix 2,2 tones de material requisat en operatius contra la venda il·legalAjuntament de Roses

La Policia Local de Roses ha destruït 2,2 tones de material comissat de la venda ambulant il·legal durant l´estiu passat. Es tracta de set mil articles requisats en 107 decomisos, principalment al passeig Marítim.

La majoria dels objectes interceptats corresponen a articles de roba i complements, com ara samarretes, polos, bosses de mà, carteres, cinturons, ulleres i rellotges, i també productes de petita electrònica, joguines lluminoses i material de perruqueria africana. Tot aquest material ha restat dipositat durant aquest temps en el magatzem habilitat per la policia a aquest efecte. Després dels terminis legals establerts aquest matí s'ha procedit a la destrucció del material, la majoria falsificacions de primeres marques.

La Policia Local de Roses va activar entre els mesos de maig i setembre de l'any passat un servei específic de detecció i control de venda il·legal en el municipi, durant el qual va arribar a comptabilitzar les 107 intervencions -8 de les quals consistents en dispositius extraordinaris realitzats conjuntament amb Mossos d´Esquadra i Guàrdia Civil- que van donar com a resultat l'aixecament de 97 actes i el decomís d´un total de 7.000 articles (2,2 tones de material), que han estat destruïts avui.

Prem per veure més contingut per a tu