Segueix-nos a les xarxes socials:

El Teatre del Bon Pastor amplia la pogramació dels Centres Cívics a Figueres

L'Ajuntament incrementa fins a 140 les activitats als barris

El Teatre del Bon Pastor amplia la pogramació dels Centres Cívics a FigueresAj. de Figueres

L'Ajuntament de Figueres ha presentat aquest matí el programa d'activitats de gener a juny dels Centres Cívics Municipals, que enguany s'amplia notablement amb més de 140 propostes multidisciplinars, entre cursos, tallers, espectacles, sortides i exposicions.

Una de les novetats principals és la programació estable a l'espai cívic Teatre del Bon Pastor, que acollirà concerts, conferències, cursos d'idiomes o tallers diversos coordinats amb l'associació de veïns de la zona nordoest de la ciutat. D'entre la programació del primer semestre de 2018, amb activitats transversals dirigides a tot tipus de públics al centre cívic Joaquim Xirau, al centre cívic Creu de la mà i al centre cívic Teatre del Bon Pastor, destaca la conferència gratuïta "Bases per viure sa" a càrrec d'Astrid Barqué llicenciada en ciències de l'esport, coach nutricional i titulada en cuina natural i terapèutica, que tindrà lloc el divendres 11 de maig a les 19.30 h al Centre Cívic Creu de la Mà.

Programació musical

També es programen concerts com el de la cantautora vallenca Maria Jacobs i el violinista Sergi Planas el 3 de febrer al teatre del Bon Pastor, la xerrada "Valors en una vida dedicada a l'esport d'alt rendiment" a càrrec del nadador Héctor Ruiz, o la visita guiada al Palau de la Música de Barcelona o a la Colònia Güell i la Cripta de Gaudí.

Pel que fa a les activitats que es programen anualment, es proposen cursos, tallers i monogràfics dedicats a diferents àmbits com ara la dansa, gimnàstica, arts plàstiques i visuals, idiomes, habilitats i recursos, gastronomia, activitats específiques per a infants, joves o majors de 50 anys, exposicions, així com programes socials i de suport a entitats.

En aquest sentit, s'incorporen nous tallers com "running des del km 0: més que un estil de vida" amb la col·laboració del Club d'Atletisme Figueres, "aprèn a ser el teu proppi personal shopper", ràdio online per a majors de 50 anys, o el curs de cant modern amb Mònica Lucena. El regidor d'Acció Cívica, Jordi Masquef, ha explicat que durant el 2017 11.400 usuaris van participar a les 219 activitats programades, i ha destacat que enguany la programació s'amplia considerablement gràcies a la incorporació del teatre Bon Pastor.

"Hem, ha afirmat Masquef, que també ha agraït la tasca de l'equip d'acció cívica. Les renovacions online de les activitats de continuïtat es podran fer el 17 i el 18 de gener a partir de les nou del matí, i de manera presencial a cada centre cívic, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de nou del vespre.

La matrícula online general estarà disponible a partir del 24 de gener, a les nou del matí, i fins al 31 de gener, i també es podrà fer de manera presencial a cada centre cívic, el 24 i 25 de gener, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de vuit del vespre.

Prem per veure més contingut per a tu