Segueix-nos a les xarxes socials:

Un dispositiu contra el frau elèctric a Figueres detecta tretze comptadors de llum i nou d'aigua punxats

La majoria s'han localitzat al barri del Culubret, on ahir els veïns es van quedar dues hores sense subministrament

Un nou dispositiu contra el frau elèctric al sector oest i centre de Figueres ha localitzat tretze comptadors de llum punxats i nou d'aigua connectats irregularment a la xarxa. L'actuació s'ha dut a terme als carrers Major, Salut i Avinyonet del barri del Culubret i el carrer Pujades de la Creu de la Mà.

La majoria dels fraus s'han detectat al barri del Culubret on precisament aquest dimarts a la nit diversos veïns es van quedar prop de dues hores sense subministrament per sobrecàrregues a la línia. En concret, en aquest barri s'han inspeccionat deu domicilis i en sis d'ells s'hi han trobat defraudacions del fluid elèctric, que s'han desconnectat.

A l'actuació, hi han participat tècnics d'Endesa, de Fisersa, agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra.

Aquest és el segon operatiu que es fa en els darrers mesos en aquesta zona. El darrer va tenir lloc a finals de desembre i s'hi van detectar alguns consums "industrials".

L'Ajuntament va criticar aleshores que se'ls denegués l'entrada a pisos on se sospitava que cultivaven marihuana. Pocs dies després la Guàrdia Urbana va localitzar més de 1.000 plantes en un dels habitatges als quals no els havien permès accedir.

Prem per veure més contingut per a tu