Segueix-nos a les xarxes socials:

L'olor posa al descobert 840 plantes de marihuana

Els Mossos detenen el responsable de la plantació, que també tenia la llum de l'immoble punxada ?Les plantes estaven en dues habitacions

L'olor posa al descobert 840 plantes de marihuanamossos d'esquadra

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres han descobert un cultiu de 840 plantes de marihuana per l'olor que sortia d'una casa a Biure i n'han detingut el presumpte responsable. A més, els agents han pogut comprovar que la propietat també estava connectada fraudulentament a la xarxa elèctrica.

La detenció es va fer dilluns i l'arrestat és un veí de Cervià de Ter, de 54 anys i de nacionalitat espanyola. Aquest ha quedat arrestat com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van succeir el mateix dia pels volts de les 10 del matí, quan els agents van localitzar una casa, situada a la plaça Constitució de Biure d'Empordà, que desprenia una forta olor a marihuana.

Els agents van comprovar que l'habitatge tenia la llum punxada i, després d'obtenir autorització per entrar a la casa, van trobar a l'interior 840 plantes de marihuana repartides en dues habitacions, així com 50 focus i 50 transformadors, entre altre material.

Per aquest motiu van detenir el responsable de la plantació com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Figueres quan sigui requerit.

Prem per veure més contingut per a tu