Segueix-nos a les xarxes socials:

Castelló comença la rehabilitació del pont de fusta sobre la Muga

?L'equipament que connecta la via verda i els Aiguamolls de l'Empordà estarà tancat mentre durin els treballs iniciats els darrers dies

Castelló comença la rehabilitació del pont de fusta sobre la Mugadiari de girona

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha començat els treballs de reparació del pont de fusta de la Muga. Es tracta d'un emblemàtic pas que connecta la via verda i els Aiguamolls de l'Empordà. L'equipament pateix diversos desperfectes.

El pont de fusta de la Muga està situat a tocar de la depuradora, a Empuriabrava. Els treballs de rehabilitació s'han iniciat després de la temporada d'estiu, ja que és un pont molt transitat per ser una de les vies de connexió entre la via verda i els Aiguamolls de l'Empordà.

L'Ajuntament ha explicat que durant anys s'havien anat realitzant petits treballs de conservació de peces malmeses, però «finalment, i a causa del mal estat de l'estructura s'ha cregut adient realitzar noves accions de millora, així com confeccionar baranes noves, canviar les làmines del passadís i altres treballs que suposaran una gran millora d'aquesta infraestructura».

La despesa dels treballs de reparació del pont de fusta ha estat compartida i acordada entre el Consorci Costa Brava i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. L'accés al pont restarà tancat fins a la finalització dels treballs de millora, ha informat l'Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu