Segueix-nos a les xarxes socials:

ERC Llançà força a suspendre la votació del cartipàs

S'havia d'aprovar en el ple d'avui però els republicans diuen haver rebut la documentació "quinze minuts" abans de la sessió

L'Ajuntament de Llançà ha suspès la votació del cartipàs prevista en el ple d'avui divendres a petició del grup municipal d'ERC. Els republicans han denunciat que han rebut la documentació quinze minuts abans de l'inici de sessió i no en el termini de dos dies d'antelació establerts per llei. El portaveu d'ERC, Guillem Cusí, ha fet notar el seu malestar a l'alcalde Francesc Guisset, que s'estava produïnt un "defecte de forma".

La sessió ha continuat només mantenint el primer punt a l'ordre del dia: donar compte de les delegacions de competències de l'alcalde als regidors. S'han ajornat els "acords d'organització i funcionament" per una nova sessió extraordinària el proper 27 de juny.

Els republicans a més critiquen que es convoqués el ple del cartipàs per via telefònica mitjançant una funcionaria i per ordre del secretari general de l'ajuntament i no de l'alcalde. "Donarem una nova oportunitat al nou govern davant aquesta actitud obstruccionista i irresponsable, però no en deixarem passar ni una", ha etzibat Cusí.

Prem per veure més contingut per a tu