Segueix-nos a les xarxes socials:

La Urbana intensifica els controls de trànsit al sector oest de Figueres

El cos ha posat divuit denúncies en una setmana per obstaculitzar la circulació

La Urbana intensifica els controls de trànsit al sector oest de Figueresconxi molons

La Guàrdia Urbana de Figueres ha intensificat els controls d'infraccions de trànsit i de velocitat a la zona oest de Figueres durant aquest mes d'agost. Els controls dels agents de la Guàrdia Urbana s'han centrat al barri de Sant Joan i als carrers adjacents, tot i que es preveu ampliar-los a tot el municipi durant les pròximes setmanes.

L'actuació al barri de Sant Joan compresa entre el 8 i el 15 d'agost ha finalitzat amb un total de 18 denúncies per infraccions de trànsit, 13 d'elles per obstaculitzar la circulació, dues per estacionar en espais reservats a busos urbans, dues per estacionar a la vorera i una per fer-ho a menys de cinc metres d'encreuaments.

El vicealcalde de Figueres i regidor de Seguretat, Pere Casellas, ha destacat la «necessitat» d'impulsar controls de circulació «per garantir una bona mobilitat urbana a Figueres i que els vianants i conductors no es vegin perjudicats per aquells que no compleixin amb la normativa». Els controls tenen la finalitat de millorar la mobilitat urbana i la circulació.

Prem per veure més contingut per a tu