Segueix-nos a les xarxes socials:

Suspesa l'elecció de l'hereu i la pubilla de l'Alt Empordà per baixa participació

L'acte s'havia de celebrar aquest dissabte però el Consell ha pres la decisió per les poques inscripcions

El Consell Comarcal de l'Alt Empordà ha suspès l'elecció de la pubilla i l'hereu de la comarca per baixa participació. L'acte estava previst per al proper 14 de setembre a la plaça Gran de Peralada. En un comunicat, l'ens ha anunciat la decisió, que s'ha pres de forma consensuada amb els representants de l'associació Foment de les Tradicions Catalanes i l'Ajuntament de Peralada.

El motiu de la suspensió és la baixa inscripció rebuda de participants en la convocatòria, fet que impedia desenvolupar el certamen en la seva normalitat. Els organitzadors i el Consell Comarcal s'han emplaçat a buscar fórmules i incentius que permetin incrementar la participació en aquest esdeveniment de cares a les properes edicions, engrescant entitats, associacions i municipis en aquest objectiu.

El conseller comarcal de Cultura, Josep Maria Bernils, ha lamentat la decisió i defensa la necessitat d'escollir aquests representants. «Enrere han quedat les figures decoratives i, per tant, es tracta de presentar gent compromesa, ferma i implicada», ha insistit.

Prem per veure més contingut per a tu