El sector agroalimentari explora com atraure turistes
Figueres va acollir ahir la jornada de treball Networking Agroalimentari Empordà, una trobada dirigida a empreses d'allotjament turístic i empreses productores i transformadores de productes agroalimentaris de l'Empordà amb l'objectiu de crear sinergies entre ambdós sectors per atraure clients i millorar les vendes.
L'activitat es va dur a terme a l'auditori dels Caputxins amb dues sessions de treball: Productivitat i lideratge d'equips i Co crear un nou producte turístic agroalimentari.
L'Ajuntament de Figueres va organitzar una nova edició de la trobada amb la col·laboració dels Consells Comarcals de l'Alt i el Baix Empordà.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a L'Alt Empordà
-
La Fira Arrels de Vi atorga els premis als millors vins del 2024
-
Enxampen a Empuriabrava un fugitiu internacional que tenia una ordre europea de detenció
-
El Triumvirat omple l’Escala de múltiples activitats el cap de setmana
-
Infecten amb un paràsit les figueres de moro del Cap de Creus per erradicar-la
Comentaris
Veure comentaris