Segueix-nos a les xarxes socials:

El programa "Nadal als barris" porta una trentena d'activitats fora del centre de Figueres

La programació s'estén als centres cívics de la ciutat i s'hi afegeix el convent dels Caputxins

El programa "Nadal als barris" porta una trentena d'activitats fora del centre de FigueresDdG

L'Ajuntament de Figueres ha previst més d'una trentena d'activitats dins del programa "Nadal als barris", una iniciativa que vol fomentar la realització d'activitats nadalenques de temàtica lúdica i festiva del 27 al 30 de desembre.

Respecte a les propostes incloses dins del programa "Nadal als barris", es preveu la celebració de diferents espais de jocs i tallers de temàtica vinculada amb el Nadal, la tecnologia i la gastronomia, entre d'altres. A més, la programació preveu quatre espectacles familiars per a cadascuna de les jornades del "Nadal als barris".

Un dels altres elements rellevants de la programació seran els "espais nadons", una proposta pensada per al públic més petit i que vol posar a la seva disposició elements de manipulació, experimentació i joc pensants per a nens d'1 a 4 anys.

Les activitats es realitzaran en horari de matins i tardes i es repartiran entre el teatre del Bon Pastor i els centres cívics Joaquim Xirau i Creu de la Mà, així com a les diferents seus de les associacions de veïns participants. Enguany, a més, s'incorporà a la programació l'Antic Convent dels Caputxins.

El regidor d'Acció Cívica i Barris, Pere Casellas, ha destacat que "aquests dies Figueres s'omple d'activitats de Nadal i des de l'Ajuntament, amb col·laboració amb les associacions de veïns, volem estendre la programació nadalenca als barris com a mecanisme de cohesió i vertebració".

Prem per veure més contingut per a tu