Segueix-nos a les xarxes socials:

L'empresa TEX Ampurdan culpa l'Ajuntament dels retards d'obres a Figueres

La constructora es defensa de les declaracions del vicealcalde en què anunciava sancions pels entrebancs en els treballs del carrer Damas Calvet

L'empresa TEX Ampurdan culpa l'Ajuntament dels retards d'obres a FigueresAjuntament de Figueres

L'empresa TEX Ampurdan ha reaccionat a les acusacions fetes pel vicealcalde Pere Casellas en el darrer ple municipal, en què va anunciar sancions a la constructora pel retard de les obres del carrer Damas Calvet.sancions a la constructora pel retard de les obres del carrer Damas Calvet L'adjudicatària argumenta que durant el transcurs dels treballs s'han produït «circumstàncies alienes a l'empresa» i «imputables a l'Ajuntament i a tercers».

En un comunicat que l'empresa ha fet arribar a Diari de Girona anuncien que han presentat recurs contra les sancions per retards i defensa que han complert «amb tots els requisits legals» així com haver presentat tota la documentació exigida per l'Ajuntament.

«Si cal repassar o finalitzar treballs, cal complir amb les obligacions econòmiques derivades dels contractes», defensen, i argumenten que intentaran pactar amb l'Ajuntament aquests pagaments. «Si no és possible s'iniciarà la via legal» per reclamar-ne el compliment, conclou.

D'altra banda, l'empresa assegura que han intentat mantenir una comunicació oberta i dialogant i que s'ha ofert a l'Ajuntament la solució pactada «de qualsevol conflicte tècnic i econòmic».

Mesures legals

Així mateix, demanen «respecte» i no fer manifestacions que afectin la «imatge i professionalitat» de l'empresa. En relació amb les declaracions de Casellas, diuen que n'analitzaran el contingut «per si són susceptibles o no de possibles responsabilitats legals, civils i penals». Consideren que com a responsable públic hauria de ser «objectiu i imparcial» i defugir de les opinions personals «que poden donar lloc a arbitrarietats administratives».

TEX Ampurdan s'autodefineix com una empresa «familiar i local de Figueres que dona feina a moltes famílies».

Prem per veure més contingut per a tu