Segueix-nos a les xarxes socials:

Figueres reprèn les pistes de pàdel sobre l'aparcament

Els treballs, que estaven pendents des de fa 10 anys, tindran una durada de quatre mesos i suposen una inverisó de 350.779 euros

Figueres reprèn les pistes de pàdel sobre l'aparcament

L'Ajuntament de Figueres ha reprès les obres de les tres pistes de pàdel sobre l'aparcament en el complex esportiu entre l'hospital i l'estadi municipal Albert Gurt. Les obres estaven pendents des de fa gairebé deu anys. Els treballs tindran una durada de quatre mesos i suposen una inversió de 350.779 euros.

El regidor d'Esports, César Barrenechea, explica que «després de molts anys aturades, posem fil a l'agulla per desencallar aquest projecte, que permetrà relligar tota la zona esportiva, i que hi hagi una connexió entre pistes de tennis, pàdel i frontó».

Les obres consisteixen a acabar les tres pistes i la urbanització de la coberta i de l'entorn de l'aparcament concessionat en el complex esportiu municipal.

Urbanització de l'entorn

Així, es preveuen nous accessos des del carrer Glòria Compte a la confluència amb l'avinguda Olímpia. Alhora es recuperaran espais com a zones verdes enjardinades que actualment no tenen cap ús.

El nou projecte acabarà de completar l'anella del complex esportiu municipal situat en aquesta zona: estadi Albert Gurt, els dos pavellons esportius, les dues piscines, pistes de tennis, frontó i de bàsquet i parc de salut.

El projecte de les pistes de pàdel es va engegar el 2011 amb l'aprovació del plec de clàusules que contemplava sis noves pistes de pàdel i tres de tennis a la zonaesportiva del castell de Sant Ferran. El projecte estava pressupostat en 713.682 euros i es finançava amb el cànon que l'empresa Empark havia de pagar per l'explotació de l'aparcament.

Prem per veure més contingut per a tu