Segueix-nos a les xarxes socials:

El PSC vol pactar els espais de Palafrugell on poder pintar consignes polítiques

L'equip de govern assegura que les actuacions relacionades amb el procés sobiranista estan «controlades»

El PSC vol pactar els espais de Palafrugell on poder pintar consignes polítiques

El PSC de Palafrugell proposarà a l'equip de govern (ERC-CiU) un pacte «social i polític» per establir en quins espais es pot pintar o col·locar simbologia política, per evitar així que el poble estigui «empastifat». «L'espai públic i els edificis municipals s'han de respectar», va defensar ahir el regidor Juli Fernández amb relació a les pintades que van aparèixer fa uns dies a l'escola El Carrilet.

«Jo denuncio que no vull gent a la presó, però això no pot ser una coartada perquè tothom faci el que vulgui», va afegir l'edil socialista. A més, Fernández va criticar la «passivitat» de l'equip de govern que «ha de vetllar perquè l'espai públic estigui net».

Respecte a aquestes acusacions, l'alcalde de la localitat, Josep Piferrer, va defensar ahir que des de l'Ajuntament tenen «molt controlades», totes les actuacions relacionades amb el procés sobiranista i va assegurar que les persones que realitzen pintades en edificis públics com l'escola del Carrilet «venen de fora».

«Son un grup de gent que venen amb cotxe, baixen, pinten les parets i marxen», va relatar Piferrer qui va afegir que, pel que han pogut saber, no serien veïns del poble i va recalcar que aquests comportaments són «inadmissibles».

A més, el batlle de Palafrugell va criticar que el PSC no els hagi comentat «res» de la proposta per establir espais acotats, que va assegurar que va conèixer «per la premsa». Respecte a les pintades de l'escola del Carrilet, Piferrer va explicar que han tardat més del que «és habitual» a esborrar-les perquè el pintor «estava de vacances» i que ahir ja s'estaven eliminant.

Prem per veure més contingut per a tu