Segueix-nos a les xarxes socials:

Recullen tres tones d'escombraries al bosc de Solius per fer joguines

Una quarantena de voluntaris es van adherir aquest diumenge a la iniciativa de l'empresa Dland, Sloppy Tunas, el grup Sterna i l'Ajuntament ?E

Recullen tres tones d'escombraries al bosc de Solius per fer joguinesSanta Cristina d'aro

Una quarantena de voluntaris van recollir diumenge més de tres tones de brossa al bosc de Solius, a Santa Cristina d'Aro. Tota la brossa i el plàstic recollits van ser reciclats i una part serà utilitzada per fer joguines que es vendran amb l'objectiu de recaptar diners per a famílies en risc d'exclusió.

La neteja popular, que va durar més de dues hores, va acabar amb la recollida d'unes tres tones de brossa, des de matalassos a sofàs, com també trossos de cotxe i molta runa d'obres. Els impulsors de la iniciativa, l'empresa Dland, amb la implicació de l'àrea de Medi Ambient de Santa Cristina, els ADF, el grup de natura Sterna i Sloppy Tunas. L'empresa Dland té la seu a Sant Feliu de Guíxols i promou la sostenibilitat amb joguines fetes amb teixit provinent de plàstic reciclat, com per exemple envasos.

L'acció de neteja va començar a les 9 del matí, amb la trobada dels participants a la deixalleria municipal de Santa Cristina. El regidor de Medi Ambient, David Segarra, acompanyat de Dani Riera, membre de l'empresa Dland, van donar la benvinguda a tots ells, entre els quals l'alcaldessa, Lourdes Fuentes. Seguidament, es van repartir guants i bosses i es van omplir cotxes per anar al lloc de l'acció. L'acció es va centrar en dos camins rurals i en el vial principal, i passades les 12 del migdia els participants van retornar a la deixalleria amb tot el material recollit.

Noves accions

Segons els organitzadors, el format de recollida d'escombraries utilitzat és força pioner a Catalunya i aplega empreses eco-friendly, entitats socials i ecologistes i l'administració pública. A més, confirmen que estan buscant noves dates per fer noves accions al municipi amb l'objectiu de preservar l'entorn.

Prem per veure més contingut per a tu