Ramón Freixa assumirà la direcció gastronòmica de Mas de Torrent
El prestigiós cuiner Ramón Freixa assumeix la direcció gastronòmica de l'establiment Mas de Torrent, al municipi baix-empordanès de Torrent. La decisió la va anunciar ahir la cadena hotelera Único Hotels, de la qual el Mas de Torrent passa a formar part. Segons el grup, el negoci tornarà a obrir les seves portes la propera primavera 2020 després d'una reforma i actualització de les seves instal·lacions. A més, anuncien, la direcció gastronòmica s'ha confiat al cuiner Ramón Freixa amb l'objectiu de continuar sent un referent de luxe al cor de l'Empordà.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a El Baix Empordà
-
L'hotel Sa Punta de Begur reobre després d'un procés de modernització
-
Condemnat a 15 anys de presó per intentar matar una parella a ganivetades a Sant Feliu de Guíxols
-
Recuperen dos gossos a S'Agaró que presentaven signes de desnutrició i ferides
-
El CSIF i l'Ajuntament de Palamós fan una valoració positiva de la sentència sobre l'agent expedientat
Comentaris
Veure comentaris