Segueix-nos a les xarxes socials:

Un agent cívic controlarà l'aforament de la cala del Golfet

La cala de Palafrugell es va obrir al públic a principis de setmana després de quedar malmesa pel pas del «Gloria»

Un agent cívic controlarà l'aforament de la cala del Golfetaniol resclosa

Un agent cívic controlarà l'aforament de la cala del Golfet, a Palafrugell. Així ho va avançar ahir l'emissora municipal. A principis de setmana l'espai es va obrir altre cop al públic després de la finalització de les obres per canviar la malla que protegia de la caiguda de roques i consolidar el talús del penya-segat. No obstant això, des del passat 24 de juny moltes persones s'han saltat la prohibició d'accedir-hi abans que finalitzessin les obres i l'espai fos accessible de manera segura. Per això, i per evitar una massificació en aquest punt, un agent cívic controlarà l'aforament de la platja del Golfet.

A més, des d'aquest divendres ja es pot trobar també a l'aplicació de Palafrugell al Mòbil l'ocupació d'aquest punt. Així, el Golfet s'incorpora a les vuit platges restants de les quals des del passat 22 de juny es pot consultar l'aforament. Seguint les limitacions per prevenir casos de covid-19, la cala del Golfet té capacitat per a 188 persones. En aquest sentit, es converteix en la tercera platja de Calella de Palafrugell amb més capacitat, només per darrere de la del Canadell (639) i Port Pelegrí (243).

Aforament complet

En el primer dia de l'agent cívic al Golfet, l'aforament es va completar fins al punt que es va haver de tancar l'accés dels banyistes a la platja.

Prem per veure més contingut per a tu