Segueix-nos a les xarxes socials:

La Policia de Palafrugell intervé 38 rèpliques d'armes de foc en parades de la Festa Major

Els paradistes han acabat denunciats · Aquest armament simulat pot causar greus danys i està prohibit als menors de 16 anys

La Policia de Palafrugell intervé 38 rèpliques d'armes de foc en parades de la Festa MajorAjuntament de Palafrugell

La Policia Local de Palafrugell ha intervingut 38 rèpliques d'armes de foc en parades de la Festa Major.

Aquest armament simulat estava en parades de la zona de la fira i pot ser perillós. Ja que pot causar greus danys perquè disparen petites boles de PVC i el seu ús indegut pot provocar greus danys, ja que disparen una velocitat de 120 m/segon. A més, els menors de 16 anys no les poden utilitzar ni en poden comprar. 

Aquest tipus de rèpliques es regulen amb el que disposa el Reial Decret Llei 137/1993 categoria 4, fet que considera aquesta rèplica només destinada per a col·leccionisme i està prohibida la seva tinència i exhibició en llocs públics.

En concret, el comís que va fer la policia durant la festa celebrada la setmana passada són: 32 armes curtes i 6 de llargues, que a simple vista semblen armes de foc de veritat.

Els agents de la Policia Local van denunciar a les parades que disposaven d’aquest tipus de productes, amb les consegüents multes i tot el material requisat es va entregar a la Guàrdia Civil

Prem per veure més contingut per a tu