Nova edició del projecte «De la llotja a la cuina»
La Cuina de l’Empordanet farà demostracions a les escoles d’hostaleria
La Cuina de l’Empordanet va presentar aquesta setama a l’Aula Gastronòmica de l’Empordà les iniciatives tirades endavant aquest 2022 dins el marc del projecte de valorització de peix poc reconegut a la Costa Brava «De la Llotja a la Cuina». El projecte, que compta amb la col·laboració del Grup d’Acció Local Pesquer (GALP) Costa Brava i és una operació cofinançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca, ha editat un llibre amb 17 receptes de peix i marisc. També es preveuen demostracions a les escoles d’hostaleria de les comarques gironines.
Temes
Prem per veure més contingut per a tu
Més a El Baix Empordà
-
L'hotel Sa Punta de Begur reobre després d'un procés de modernització
-
Condemnat a 15 anys de presó per intentar matar una parella a ganivetades a Sant Feliu de Guíxols
-
Recuperen dos gossos a S'Agaró que presentaven signes de desnutrició i ferides
-
El CSIF i l'Ajuntament de Palamós fan una valoració positiva de la sentència sobre l'agent expedientat
Comentaris
Veure comentaris