Segueix-nos a les xarxes socials:

Maria José Jiménez, la dona més vella de Palamós, celebra 104 anys

La celebració centenària s'ha dut a terme al centre sociosanitari Palamós Gent Gran

Maria José Jiménez, la dona més vella de Palamós, celebra 104 anysAjuntament de Palamós

Maria José Jiménez Carruesco, la palamosina de més edat, ha celebrat els 104 anys. L’acte festiu d'aniversari ha tingut lloc avui, dijous 7 de març, al centre sociosanitari PalamósGent Gran, on Maria José Jiménez resideix actualment. 

Diversos usuaris així com el personal i la direcció d’aquest servei, s’han sumat a la celebració que també ha comptat amb la presència de la família i amics de la senyora Jiménez.

L’alcalde de Palamós, Lluís Puig, i la regidora de Gent Gran, Yolanda Aguilar, també han estat presents en aquesta celebració, felicitant-la en nom del municipi, amb l’obsequi d’un ram de flors.

Maria José Jiménez

L'homenatjada va néixer l’any 1920, a Barbastro (Huesca), on va viure fins a contraure matrimoni amb el seu marit, Fernando Pérez-Mañanet, moment en el qual es trasllada a Barcelona, on neixen els seus dos fills.

Vídua des de fa vint-i-nou anys, la senyora Jiménez ha estiuejat bona part de la seva vida a Palamós, municipi on va traslladar definitivament la seva residència l'any 1994, en un pis situat a la zona de l'Eixample. Des de fa un temps, que es troba resident al centre sociosanitari Palamós Gent Gran. Actualment, la Maria José Jiménez Carruesco té un fill, dos nets i cinc besnets.

Prem per veure més contingut per a tu