Segueix-nos a les xarxes socials:

Unes 5.500 persones es manifesten pel centre de Barcelona contra el referèndum

Els assistents han ovacionat la policia espanyola en passar per davant de la comissaria de Via Laietana

Unes 5.500 persones es manifesten pel centre de Barcelona contra el referèndumPolicía Nacional

Unes 5.500 persones, segons l'Ajuntament de Barcelona, s'han manifestat aquest dissabte a la tarda en una marxa organitzada pel col·lectiu Somatemps pel centre de Barcelona en protesta contra el referèndum i en defensa de la unitat d'Espanya.

La marxa, no autoritzada, ha començat a Plaça Urquinaona i ha baixat per Via Laietana fins a la Plaça Sant Jaume. A mig trajecte, just quan els manifestants passaven pel davant de la comissaria de la policia espanyola, s'han sentit crits de suport als agents com 'No esteu sols' i 'Els 'catalans us estimem', a més de 'Visca el rei' i 'Viva España'.

Pel que fa les pancartes, duien missatges com 'Catalanitat és hispanitat' i 'Catalunya és Espanya'. La manifestació no ha registrar incidents.

A la convocatòria, s'hi ha afegit la Falange, que finalment no es podrà manifestar demà a la Plaça Sant Jaume per motius de seguretat, segons ha comunicat aquesta tarda el Departament d'Interior, que ha estudiat els informes contraris de Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Prem per veure més contingut per a tu