Segueix-nos a les xarxes socials:

Colau veu «lògic» que el president de la Generalitat hagi d'estar a Catalunya

L'alcaldessa recalca que és necessari un govern que desencalli una situació de «paràlisi institucional»

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va defensar que és «lògic» que qualsevol candidat que vulgui ser investit com a president de la Generalitat hagi d'estar a Catalunya, en referència al debat sobre si el candidat de JuntsxCat, Carles Puigdemont, pot ser investit telemàticament.

«Qualsevol que opti a ser president de Catalunya el lògic és que estigui a Catalunya», va sentenciar en declaracions als mitjans abans de la cavalcada dels Tres Tombs, que es va celebrar ahir a Sant Andreu.

Colau va recalcar que és necessària «una legislatura normal» i un Govern que governi per a la ciutadania i que comenci a desencallar una situació de paràlisi institucional. Així, va assegurar que aquells que tenen la clau per formar Govern «tenen l'obligació i la responsabilitat de posar-se a la feina per fer un govern realista i possible que es posi a treballar immediatament».

Com a alcaldessa de Barcelona, Colau va insistir a mirar cap endavant després de «mesos molt durs» i creu que la ciutat no pot aturar-se, i que ha de contribuir també al desbloqueig de la situació política a Catalunya per donar un missatge de confiança i estabilitat.

Prem per veure més contingut per a tu