Segueix-nos a les xarxes socials:

Bonvehí (PDeCAT) «respecta» els CDRs si són pacífics però demana «unitat»

El president del PDeCAT, David Bonvehí, va expressar ahir respecte per qualsevol protesta si és pacífica, després de les concentracions dels autodenominats Comitès de Defensa de la República (CDR) a les seus de la seva formació, d'ERC i de la CUP, però ha exigit respecte també per als partits i «unitat d'acció».

En una entrevista al diari Ara, Bonvehí es va referir així a les propostes que van dur a terme ahir els CDR a la seu del PDeCAT, ERC i CUP per exigir a aquestes formacions desobediència i materialitzar la «república catalana».

«Total respecte»

Bonvehí va mostrar el seu «total respecte per qualsevol protesta si és pacífica», però va recalcar: «Si desobeir una cosa concreta garantís la independència, ja estaríem disposats a fer-ho, però no és així».

En aquest context, va remarcar que «ni el PDeCAT ni els CDRs han de tenir la solució màgica per aconseguir la independència en una setmana» i va demanar també «respecte pels partits», a l'hora que ha subratllat que es requereix «unitat d'acció» entre totes les formacions independentistes.

Prem per veure més contingut per a tu