Segueix-nos a les xarxes socials:

El 72897, la Grossa de la Loteria de Nadal

Una administració de Reus reparteix 240 milions d'euros del primer premi

El 72897, la Grossa de la Loteria de NadalACN

La Grossa de la Loteria de Nadal de 2020 ha recaigut en el 72897, que ha estat molt repartit, tot i que un bon pessic s'ha venut a Reus, on s'han repartit 240 milions d'euros.

Reus i Tarragona han repartit part de la grossa del Sorteig Extraordinari de Nadal, dotat amb 4 milions d'euros la sèrie. En concret, a l'administració de la plaça de la Pastoreta de Reus, que ha donat 240 milions del màxim premi del sorteig de Nadal. El 72897 ha estat força repartit i també s'han venut 60 sèries a Punta Umbría (Huelva) i 45 sèries a Granada. Igualment s'han repartit sèries a Bilbao, O Grove (Pontevedra), Madrid i Boñar (Lleó). La grossa de Nadal està dotada amb 400.000 euros cada dècim, 4 milions la sèrie. El premi s'ha cantat a les 12.02 hores.

Alegria a Reus

Cava, cava i més cava a les portes de l'administració número 6 de Reus, a la plaça de la Pastoreta, després que hagi repartit la grossa de Nadal. Desenes de persones s'han acostat a les portes del local per celebrar el premi poc després que es cantés la Gorssa. Abraçades, emoció i càntics diversos després de repartir 240 milions. Segons ha explicat Òscar Bausà, propietari de l'establiment, la gran majoria ha anat als treballadors d'Indústries Teixidó, a Riudecols (Baix Camp) i, aproximadament un 20% s'ha venut a la taquilla.

Comprova si els teus números han estat premiats

Segueix el sorteig en directe

Prem per veure més contingut per a tu