Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Audiència jutja un acusat de violar fins a tres vegades una dona al carril bici d'Anglès

Després de dos intents fallits la secció tercera de l'Audiència de Girona va poder jutjar ahir un home que està acusat d'agressió sexual i d'un delicte de lesions per, suposadament, haver violat diverses vegades una dona a la Cellera de Ter. El processat, El Yamani A., s'enfronta a una possible condemna d'onze anys de presó però ahir va negar haver forçat la denunciant i va mantenir que si va haver-hi sexe entre ells va ser perquè tots dos en tenien ganes i hi consentien.

Els fets es remunten a nit del 20 de juny del 2000 quan la dona i l'acusat es van trobar en un bar d'Anglès. Es van posar a xerrar i ell va acabar per convidar-la a casa seva. La noia va acceptar i, de camí, van passar pel carril bici que porta al Pasteral. Arribats a aquest punt l'home s'hauria posat violent i, segons manté la Fiscalia, va colpejar-la amb força i la va amenaçar amb un ganivet. Allà mateix, presumptament, la va violar.

No va quedar aquí la cosa perquè malgrat que la dona va provar de fugir corrent, ell la va atrapar i va consumar una nova violació. Abans que ella pogués marxar (un cotxe la va carregar mentre feia autostop) l'acusat li hauria exigit mantenir sexe de nou.

Prem per veure més contingut per a tu