Segueix-nos a les xarxes socials:

NecrològiquesDdG

Necrològiques del 30 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Carme Sastre Marguí

AMER

JOSEP VIÑOLAS AMAT

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Sarsanedas Puig. Residia a Amer. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 10 del matí, a la parròquia Santa Maria d’Amer.

BANYOLES

JULIO SELVA PRIETO

Ha mort als 75 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JOSEP MARIA VILLALBA POL

Ha mort als 81 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASSÀ DE LA SELVA

FRANCESC BRUCET CAMPS

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Anna Balmañe Quintana. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Cassà de la Selva.

CORNELLÀ DEL TERRI

ANTONIO GUÀRDIA GUÀRDIA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Carmen García Ruiz. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.

GIRONA

JOANA TRAYTER MASÓ

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR GARCÍA ESPINOSA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Jaume Casas Martí. Residia a Girona. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT SANAHUJA CAMPASOL

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Jaume Nadal Adroher. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA MAÑERO VICTORIO

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Rafael Guirado Sánchez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CARME SASTRE MARGUÍ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Palahí Panella. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al Monestir de Sant Daniel de Girona.

CARMEN CASANOVAS VIÑAS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Quimet Duarte Piñol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JUAN BIENZOBAS LLUCH

Ha mort als 73 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

LA VALL DE BIANYA

JOSEP JUANOLA COS

Ha mort als 77 anys. Era vidu de Montserrat Reixach Canalias i tenia un fill. Residia a la Vall de Bianya. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

LLORET DE MAR

ANTONIA MARÍA GARCÍA FERNÁNDEZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Joan Jordà Roqué i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

ANNA VILÀ RAYO

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antonio Pujol Puigvert i tenia set fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

JOSEFINA CAPDEVILA PLANELLA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Miquel Buxó Bertran i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

FRANCISCO GARCIA DUEÑAS

«En Xicu de Llafranc»

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Lucrecia Martínez Vieito. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

JESÚS HORTAL LÓPEZ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Isabel Tomás Maturano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA

PACO MARCHAL MAESTRO

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Rosa Gil i tenia quatre fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

SANTA COLOMA DE FARNERS

MARIA GAROLERA EXPÓSITO

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Cantalozella Casadellà. Residia a Sta. Coloma de Farners. La cerimònia se celebrà ahir divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sta. Coloma de Farners.

MONTSERRAT BOHIGAS VIDAL

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Ramon Juanhuix Pons i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al cementiri de Santa Coloma de Farners.

PERE TORRAS BOTA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Mercè Danés Jubanteny i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a la capella de la residència geriàtrica Sant Salvador d’Horta de Santa Coloma de Farners.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.