Les 'Beautiful Things' de Blind al Girona fins al 2026

El central dels Països Baixos i el Girona anuncien l'ampliació del seu vincle per un any més amb la popular cançó romàntica de Benson Boone

Daley Blind, al PGA de Caldes de Malavella.

Daley Blind, al PGA de Caldes de Malavella. / David Aparicio

Jordi Bofill

Jordi Bofill

Sosté un ganivet, agafa una taronja i la talla en dues parts. Després, l'esprem. En tot moment, sona Beautiful Things, de Benson Boone, que li dona un aire romàntic, semblant al rendiment d'un futbolista que ha sorprès a tothom. Traduït, la cançó significa 'Coses Boniques'. Les que passen a Montilivi, esclar. Perquè tot encaixa. Tornem al protagonista, que com si conduís una pilota des de l'eix de la defensa buscant generar la primera de les superioritats de l'equip de Míchel dins del camp, agafa la gerra, posa el suc dins d'un got i se'l beu. I somriu. D'aquesta manera el Girona va anunciar l'ampliació de contracte de Daley Blind fins al 2026, un any més del que tenia estipulat.

El central dels Països Baixos té motius per lluir una rialla que va del gol nord al gol sud de Montilivi: viu un moment professional esplèndid i és una de les claus de la històrica temporada del Girona, que ja és de Champions. «No hi ha cap home tan atemorit, com l'home que està a punt de perdre't. Espero no perdre't. Si us plau, queda't. T'estimo, et necessito. No t'enduguis les coses boniques que tinc», resa la tornada d'un single que bé li podria cantar Míchel, un tècnic encantat amb la professionalitat i el rendiment d'un futbolista que ha permès fer un salt qualitatiu cap a la nova dimensió somiada. «Hola a tothom, sóc en Daley Blind. Estic molt feliç. Us puc dir que he signat un nou contracte i em satisfà moltíssim veure-us a Montilivi el pròxim any, una altra vegada. Som-hi Girona», va dir el 17 blanc-i-vermell en un vídeo publicat a les xarxes socials del club.

L'Ajax, el Bayern de Múnic o el Manchester United omplen un currículum que pocs futbolistes vestits de blanc-i-vermell poden defensar. Blind, en canvi, aterrat l'estiu passat amb un to baix, envoltat d'una aura d'incertesa perquè ningú no sabia si realment funcionaria del tot, s'ha guanyat el respecte de la gent gràcies a la seva feina silenciosa i discreta, però efectiva.

L'avalen 35 partits al millor Girona que s'ha vist mai (32 de Lliga i 3 de Copa), on ha marcat tres gols. I una sensació indescriptible de superioritat respecte al que s'havia vist fins ara, que no es pot quantificar. Qui sap si estaven predestinats a trobar-se. ‘Beautiful Things’, sí.

Subscriu-te per seguir llegint