La festa del porc
Jaume Fàbrega recopila alguns d'aquests costums en un reportatge que publica el suplement Dominical
Fermament arrelada en la cultura catalana, la matança del porc és una activitat en vies d´extinció que ha generat al seu voltant tot de pràctiques, tradicions, rituals i àpats que en alguns indrets encara s´intenten mantenir; el gastrònom Jaume Fàbrega recopila alguns d'aquests costums, els més destacats, en un reportatge que publica aquesta setmana el suplement Dominical. També s'hi ofereix un reportatge sobre el mercat del reciclatge de Celrà i una entrevista amb el popular pensador francès Roger-Pol Droit.
Prem per veure més contingut per a tu
Més a Comunicació empresarial
-
El Club Carrefour celebra 10 millones de socios
-
Elrow Town Madrid arranca este sábado su edición más sostenible
-
Napptilus Battery Labs revoluciona el mercado de las baterías con una tecnología de nanomateriales que permite cargas en menos de cinco minutosº
-
Saúl Craviotto y el equipo olímpico masculino español K4 500 protagonistas de la nueva campaña de Emidio Tucci
Comentaris
Veure comentaris