Segueix-nos a les xarxes socials:

La Selvatana i la Principal de Cassà ocupen la plaça de la Coma per obrir la festa major

La gegantina cobla serà dirigida per Antoni Mas i la darrera sardana serà la coneguda i popular "El sereno" de Josep Coll i Ligora

La Selvatana i la Principal de Cassà ocupen la plaça de la Coma per obrir la festa majordiari de girona

La festa major de Cassà de la Selva comença cada any el divendres amb la Nit dels Músics. Des de fa 36 anys que es ve desenvolupant. Els músics nats o residents a Cassà, conjuntament amb els components de les dues cobles locals, Selvatana i La Principal de Cassà formen una monumental cobla que executa una audició de sardanes d'autors locals. Aquest any es durà a terme, precisament avui divendres, a la plaça de la Coma, a partir de les 10 del vespre. La gran cobla serà dirigida per Antoni Mas Bou i, com és tradicional, la darrera sardana serà la coneguda i popular El sereno, del compositor Josep Coll i Ligora.

Cal destacar dins els actes de la Festa Major, diverses audicions de sardanes i en especial la que se celebrarà el dimarts dia 21, a la tarda, en la qual es retrà un homenatge a Francesc Camps i Comelles, amb 3 sardanes de concerts i la resta per ballar, on totes les ?obres seran d'ell mateix o del seu pare, Pere Camps (Granollers 1908 - Cassà de la Selva 1976), que va ser instrumentista de tible i també compositor de sardanes.

Prem per veure més contingut per a tu