Segueix-nos a les xarxes socials:

Sílvia Planas, nova directora del Museu d'Història de Girona

La historiadora compaginarà la tasca amb la direcció del Museu d'Història dels Jueus per optimitzar recursos

Sílvia Planas, nova directora del Museu d'Història de Girona

L´actual directora de Museu d´Història dels Jueus i de l´Institut d´Estudis Nahmànides i Llicenciada en Història Medieval per la Universitat de Barcelona, Sílvia Planas Marcé (Camprodon, 31 de juliol de 1965) serà la nova directora del Museu d´Història de Girona (MHG) en substitució de Pere Freixas, que el passat 6 de setembre es va jubilar deixant així vacant la direcció.

L´Ajuntament de Girona i el Patronat del Call han signat un conveni de col·laboració que regula l´encàrrec realitzat a Sílvia Planas que pretén d´una banda, unificar estratègies i optimitzar recursos entre la xarxa de museus municipals i, d´altra, reordenar l´oferta museística municipal.

El nomenament de Sílvia Planas es circumscriu al seu perfil professional que s´ajusta als objectius i a les necessitats municipals en aquesta nova etapa.

De forma detallada, Planas dirigirà a les persones que formen part de l´equip del MHG, gestionarà els recursos econòmics que l´Ajuntament assigni, elaborarà la proposta d´exposicions temporals i del programa d´activitats, i liderarà el projecte museològic i museogràfic.

Biografia de Sílvia Planas Marcé

Sílvia Planas Marcé (Camprodon, 31 de juliol de 1965) és Llicenciada en Història Medieval per la Universitat de Barcelona (1988) i Maître en Histoire Médiévale per l´Université de Toulouse le-Mirail (1989). El 2011 va obtenir el títol de Màster en Gestió del Patrimoni Cultural en Àmbit Local, a la Universitat de Girona.

Prem per veure més contingut per a tu