Segueix-nos a les xarxes socials:

La novel·la "Permagel", d'Eva Baltasar, guanya el Premi Llibreter 2018

L'angolès José Eduardo Agualusa s'endú amb "Teoria general de l'oblit" l'apartat Altres Literatures

La novel·la "Permagel", d'Eva Baltasar, guanya el Premi Llibreter 2018europa press

L'escriptora Eva Baltasar ha guanyat avui el Premi Llibreter, que atorguen les llibreries de Catalunya a obra publicada, per la novel·la "permagel", publicada per Club Editor, on relata la peripècia d'una dona que "té el desig de viure intensament i captar el sentit de la vida".

En l'apartat d'Altres Literatures, el guardó ha recaigut en "Teoria general de l'oblit", de l'angolès José Eduardo Agualusa, editat per Edhasa (castellà) i Periscopi (català), mentre que el Llibreter al millor àlbum il·lustrat ha estat per "Frank . La increïble història d'una dictadura oblidada ", de Ximo Abadia, publicat per Dib-Buks (castellà i català).

En la nova categoria de Literatura Infantil i Juvenil de Literatura Catalana, l'obra premiada ha estat "No llegiré AQUEST llibre", de Jaume Copons i Òscar Julve, editat per La Galera, i en Literatura Infantil i Juvenil d'Altres Literatures -també nova- el llibre escollit ha estat "El mico de l'assassí", de Jakob Wegelius, editat en castellà per SushiBooks i per Viena Edicions en català.

Prem per veure més contingut per a tu