Segueix-nos a les xarxes socials:

Amadou & Marian divendres a l’escenari del White Summer. | GERARD TENA

El White Summer obre la seva 10a edició abraçant el multiculturalisme

El festival, que tindrà lloc fins al 28 d’agost, aposta per oferir una experiència sensorial gastronòmica, musical i cultural

El festival White Summer va obrir divendres i, després d’una tarda passada per aigua amb tot Catalunya en avís per temps violent i pluges intenses, el microclima de Pals va tancar el pas a les precipitacions i va omplir el recinte de la Masia Mas Gelabert amb un quasi ple.

En aquesta desena edició, la inauguració del festival -que se celebra fins al 28 d’agost- va abastar la diversitat cultural, enllaçant tots els assistents provinents tant de Catalunya com de França i altres països amb una pluralitat de gastronomia, música i de lleure. Des de Barcelona amb el Bar Alegria fins a Mèxic amb els burritos i tacos del restaurant Salsa, el White Summer trasllada diversos espais gastronòmics de tot arreu del món a un mateix lloc.

Per, el primer dia d’aquesta edició, la principal aposta va ser la cultura africana, amb diversos espectacles de dansa i stands de moda africana de roba feta per persones que abans no treballaven i que han aprofitat aquesta segona oportunitat per demostrar el seu talent. Així mateix, per culminar el primer dia de festival, el duet malià Amadou & Mariam va unir tots els assistents amb el seu soul d’arrel africana.

L’organització del festival ha pensat en tot, fins i tot en els més petits, amb un Mini White Summer ple d’inflables i activitats per a nens. A més a més, el festival compta enguany amb espais per a lactància i la cura dels nadons, opcions de menjar vegà o vegetarià i sense gluten. També s’ha fet un pas endavant amb múltiples mesures sostenibles com contenidors de reciclatge, gots repostables, mobiliari de fusta i carpes de tela. L’espai compta enguany amb un total de 60 espais gastronòmics i 180 marques diferents, cadascuna amb la seva essència.

Registra't i no et perdis aquesta notícia!

Ajuda'ns a adaptar més el contingut a les teves preferències i aprofita els avantatges dels nostres usuaris registrats.

REGISTRA'T GRATIS

Si ja estàs registrat clica aquí.