Segueix-nos a les xarxes socials:

Segons les cambres gironines

Preveuen poca participació en les eleccions d'avui

Les cambres de comerç catalanes celebren avui eleccions per elegir les persones membres dels respectius plenaris

Les cambres de comerç catalanes celebren avui eleccions per elegir les persones membres dels respectius plenaris. Més de 60.000 empresaris gironins estan cridats a votar, entre les deu del matí i les sis de la tarda, en els col·legis electorals repartits pels diferens punts de la demarcació.

A les comarques gironines, amb tres cambres de comerç -Girona, Palamós, i Sant Feliu- la participació es preveu escassa. Amb llistes gairebé consensuades al 100%, es preveuen pocs centenars de vots. Els empresaris podran exercir el seu dret a vot en els grups i categories en què figurin inscrits fins a escollir 40 representants a la Cambra de Girona, 23 a la de Palamós, i 21 a la de Sant Feliu. A la Cambra de Girona, només en 2 d'aquests grups el nombre de candidats és superior al de llocs a cobrir. A Sant Feliu, hi ha més candidatures que llocs a cobrir en tres categories, mentre que a Palamós el consens és total.

A mitjans de juny, es preveu la reelecció dels actuals presidents: Domènec Espadalé (Girona), Xavier Ribera (Palamós) i Joan Puig (Sant Feliu de Guíxols).

Prem per veure més contingut per a tu