Segueix-nos a les xarxes socials:

Consum investiga una possible estafa d'una franquícia de clíniques dentals

El 2016 l'agència va rebre 17 reclamacions i un dels tres centres a Catalunya es troba a Girona

Consum investiga una possible estafa d'una franquícia de clíniques dentals

L'Agència Catalana de Consum investiga l'empresa iDental, una cadena de clíniques dentals, per una possible estafa després de rebre durant el 2016 fins a 17 reclamacions de pacients tant per presumptes negligències mèdiques com per irregularitats contractuals o de finançament, segons va avançar ahir TV3. a cadena disposa de 26 clíniques a l'Estat, tres de les quals a Catalunya (a Girona, Barcelona i Tarragona).

L'empresa es publicita oferint grans preus subvencionats i amb el gran reclam d'ajudes de fins al 100% del tractament. Amb tot, segons explicava el portaveu de Facua a Catalunya, Gerard Hernández, en declaracions a la televisió pública, «l'empresa publicita subvencions que no són tal, que són ajudes privades que no sabem d'on surten ni amb quin criteri s'atorguen i que el que fan és inflar pressupostos» per oferir-te «les suposades subvencions per realment cobrar-te el preu de mercat amb el reclam de subvenció».

Els usuaris s'han organitzat a través d'un grup de Facebook i amb campanyes a Change.org i, entre altres, detallen tractaments inacabats. D'altres usuaris consultats per TV3 reconeixien que estan contents amb els seus tractaments a la clínica mentre que, per la seva part, iDental reconeixia que entre els milers d'usuaris «sempre hi ha qui reclama» i que donen respost a tothom.

Prem per veure més contingut per a tu