Segueix-nos a les xarxes socials:

Pugen les taxes turístiques a les principals ciutats europees

L'increment a Niça ha estat del 400 per cent, mentre que París ha registrat una alça del 12 per cent

Les taxes turístiques de les principals ciutats europees han registrat una pujada generalitzada aquest estiu. Així, mentre París ha pujat les seves taxes un 12%, altres ciutats com Niça han registrat alces de fins a un 400%. A Espanya, només Balears i Catalunya apliquen aquest cost extra en els allotjaments, que pot arribar a assolir els 30 euros a allotjaments d'una setmana, segons una anàlisi de liligo.com.

La pujada ha estat generalitzada a pràcticament totes les ciutats europees. Així, Lisboa va pujar un 100% el preu de la seva taxa turística passant d'1 euro per nit i persona a 2 euros fins a un màxim de 7 nits consecutives, mentre que la regió de l'Algarve ha començat a cobrar aquest estiu una taxa de 1,5 euros per persona i nit.

Amsterdam ha passat de cobrar el 5% del total del cost de l'habitació al 7% i altres ciutats com Eindhoven o Rotterdam també registren pujades importants aquest estiu. Altres països que han registrat alces significatives aquest estiu són Croàcia, Eslovènia i Itàlia. A Alemanya, cada estat federat alemany té la seva pròpia taxa turística.

Prem per veure més contingut per a tu